Fasolakia (Tocanita greceasca de fasole verde)

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 24 Noi 2016 | 5953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde proaspata
  • 100 ml ulei de masline
  • 2 cepe, rase
  • 4 catei de usturoi, tocati
  • 8 rosii mari, tocate
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasolakia (Tocanita greceasca de fasole verde):

Se spala fasolea.

Se incalzeste uleiul de masline si se soteaza ceapa, la foc mediu spre mic, cateva minute.

Se adauga fasolea si usturoiul si se soteaza 1 minut. 

Se adauga rosiile, apa, sare si piper, apoi se acopera tigaia cu un capac si se fierb la foc mic 1 ora si 20 de minute. 

Se adauga patrunjelul si se mai lasa la gatit, la foc mediu spre mare inca 5 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasolakia (Tocanita greceasca de fasole verde)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Ksenya 1

25.11.2016, 10:07

imi place reteta asta!

CameliaR 1

25.11.2016, 10:20

Ce bun!

Rocsi 1

26.11.2016, 20:59

Portie dubla vreau, ca prea mult imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de post